Lunchmeny Bräcke v.20 

Måndag
  • Oxbringa med pepparrotsstuvade grönsaker och persilja
  • Ugnsbakad sej med stuvad spenat och morotssallad
Tisdag
  • Slottsstek med gräddsås, vinbärsgelé och potatis & jordärtskocksstomp
  • Ångad kolja med picklad zucchini, rostad blomkål och citronpotatis
Onsdag
  • Pasta med bacon, creme fraiche, purjolök, cheddar och rostad paprika
  • Stekt strömming med potatismos, pressgurka och lingon
Torsdag
  • Nötfärsbiff fylld med kapris & rödbeta med stekt potatis och gräddsky
  • Bakad kungsfisk med gubbröra, kokt dillpotatis och fänkålssallad
Fredag
  • Fläskkotlett i cidersenapssås med rostad potatis och vitlöksstekt svamp
  • Kokt torsk i ägg & persiljesås och dillpotatis
Lördag
  • Köttsoppa med paprika, tomat och potatis
  • Bakpotatis med lax & fänkålsröra och dill
Söndag
  • Ugnspannkaka med fläsk och lingon
  • Fiskgryta med grön curry och ångade grönsaker