VECKANS LUNCHMENY
VECKA 39
MÅNDAG
Ungersk gulaschgryta med rödbetor och färskpotatis
Bakad torsk med betor, getostkräm och kokt färskpotatis
TISDAG
Oxbringa med pepparotsstuvade rotfrukter och senapssås
Vitlöksstekt kolja med rotfruktstomp, vitvinssås och spenatsallad
ONSDAG
Salviakryddad fläskkarré med rödvinssås, stekt potatis och cruditésallad
Stekt saltsill med löksås och kokt dillpotatis
TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk, senap och hemmagjorda pannkakor
Ugnsbakad kummel med spetskål, smörsås och blomkålsstomp
FREDAG
Baconlindad köttfärslimpa med Karl-johansvampsås, potatismos och vinbärsgelé
Ångad kungsfisk med kaviarkräm, purjolöksstomp och fänkålscrudité
DAGENS SALLAD/SOPPA
Varje dag serveras även dagens soppa eller sallad. För mer info - ring restaurangen!
PRIS 120 SEK
I lunchpriset ingår valfri varmrätt, färskt bröd, dryck, dagens sallad och efter-maten-kaffe
MÅN-FRE 11-14:00
Vindragarvägen 16, Reimersholme