Lunchmeny v. 47

Måndag

Bratwurst med rostad potatis, senapsstuvad kål och friterad purjolök

Örtbakad kummel med potatismos och dragonvitvinssås 

Tisdag

Lågbakad fläskkarré med rotmos, champinjonsås och grönkål 

Panerad sej med kokt potatis, picklad pumpla och dillcréme 

Onsdag

Lammfärsbiff med rostad potatis, fetaostcréme och löksky 

Ångad kummel med rostad potatis, skaldjurssås och kavringkrisp 

Torsdag

Färskostbakad kycklingfilé med pilaffris och rosépepparsås 

Ugnsbakad kolja med potatisgratäng, brynt smör och spenat & rödlökssallad 

Fredag

Fläskschnitzel med örtrostad potatis, dragon & vitlökssmör och rödvinssås

Dillstekt kummel med potatismos och saffranssås 


Veckans sallad

Sallad med halstrad tonfisk, grönsaker, vitlöksdressing och mandelpotatischips

Veckans vegetariska

Grönsaksragu med rigatoni toppas med fetaost och solrosfrön


Pris 145:-

I lunchpriset ingår valfri varmrätt, färskt bröd, dagens sallad, dagens munsbit och efter-maten-kaffe

Mån-fredag 11-13:30

Slåttervägen 2, Solna 170 67


Psst! Är du intresserad i att boka bord?
Vi tar gärna emot bokningar kl.11:00 eller från kl.13:00 och framåt. Mellan kl.11:00 och 13:00 har vi drop-in i mån av plats. Mejla oss på kontakt@reimers.se för att boka!

För frågor gällande allergener och ursprungsland, vänligen kontakta oss.