VECKANS LUNCHMENY
VECKA
 43

MÅNDAG
Fläskytterfilé med dragonrostad potatis, het paprikakräm och picklad lök
Citronöverbakad kummel med bakade rotfrukter, pumpa och syrad kål 

TISDAG
Krämig kycklinggryta med höstsvamp, basmatiris och morot
Lax och torskfärsbiff med gröna ärtor, remouladsås, kokt dillpotatis och spenatsallad   

ONSDAG

Chorizo med senapsstuvad spetskål, kokt potatis, inlagda betor och persiljesallad
Stekt kaviarströmming med potatismos, brynt smör och pressgurka

TORSDAG
Viltfärsbiff med potatisstomp, bacon, purjolök och enbärssky
Stekt sejfilé med tomatsås, basmatiris och ruccola  

FREDAG
Bakad kycklinglårfilé med halloumi, stekt potatis och tomatsky
Ångad kolja med broccoli, haricots verts, kokt potatis och vitvinssås  


DAGENS SALLAD/SOPPA

Varje dag serveras även dagens soppa eller sallad. För mer info - ring restaurangen!


PRIS 120 SEK

I lunchpriset ingår valfri varmrätt, färskt bröd, dryck, dagens sallad och efter-maten-kaffe

MÅN-FRE 11-14:00

Vindragarvägen 16, Reimersholme