VECKANS LUNCHMENY
VECKA 4
MÅNDAG
Helstekt nöt stek med potatisgratäng, gröna bönor och rödvinssky
Stekt torsk med blåmusselsås, picklad pumpa, potatisstomp och dillolja
Bratwurst med senapsstuvad potatis, surkål och kummin
Bakad kungsfisk med senapskräm, kokt dillpotatis och fänkålsallad
ONSDAG
Viltgryta med Karl Johansvamp, enbär och kokt potatis
Halstrad rödingfilé med broccoli, brödkrisp och vitvinssås
Rödvinsbrässerad fläskkarré med potatismos, inlagd lök och persilja
Pasta med fetaost, tomater, créme fraiche och babyspenat
FREDAG
Fläskschnitzel med kaprissmör, stekt potatis och citron
Ugnsbakad kolja med örtkräm, rotselleri och picklad spetskål
PRIS 115 SEK
I lunchpriset ingår valfri varmrätt, färskt bröd, dryck, dagens sallad och efter-maten-kaffe
MÅN-FRE 11-14:00
Vindragarvägen 16, Reimersholme