VECKANS LUNCHMENY
VECKA
 16

MÅNDAG

Kryddbakad kyckling med rostad potatis, örtcrème och rödvinssås
Ångad sej med brynt kaprissmör, dillslungad potatis och spenat

TISDAG

Bruna bönor med stekt fläsk och kokt potatis
Stekt strömming med potatismos, lingon och örtsallad 

ONSDAG

Ugnsbakad fläskkarré med rotmos, skysås och spenatsallad
Dillbakad kummel med ramslökscrème, kokt potatis och rostad morot 

TORSDAG

Skånsk kalops med inlagda betor, kokt färskpotatis och persiljecréme Pankopanerad uer med dansk remoulad, potatis och friterad purjolök 

FREDAG

Kalvfärsbiff med stekt potatis, dragonsås och rostade rotfrukter Ugnsbakad torsk med rostad potatis, skaldjurssås och brödkrisp  


DAGENS SALLAD/SOPPA

Varje dag serveras även dagens soppa eller sallad. För mer info - ring restaurangen!


PRIS 120 SEK

I lunchpriset ingår valfri varmrätt, färskt bröd, dryck, dagens sallad och efter-maten-kaffe

MÅN-FRE 11-14:00

Vindragarvägen 16, Reimersholme