Lunchmeny vecka 21

Måndag

Gremolatabakad kyckling med ris och sås på Grana Padano

Örtbakad kummel med färskpotatis, dillsås och rostad morot

Tisdag

Chilibakad fläsksida med örtbakad potatis och rostad vitlökscréme

Panerad sej med dansk remouladsås, smörslungad potatis och spenatsallad

Onsdag

Färsbiff med potatismos, timjangräddsås, pressgurka och rårörda lingon

Pocherad uer med morotstomp, ägg & örtcréme och friterad panko

Torsdag

Ungersk gulasch med potatis, paprika, rotfrukter och crème fraiche

Stekt kummel med krossad potatis, skirat smör och rostad pumpa

Fredag

Fläskschnitzel med råstekt potatis, pepparsås och örtsallad

Chilibakad sej med potatissallad och citrussås


Veckans vegetariska

Pankopanerad tofu med rostade rotfrukter, potatis, chilicréme och grönsallad

Veckans sallad

Kycklingsallad med bulgur, röda linser, ört & vitlökscréme och kavringskrutonger


Pris 145:-

I lunchpriset ingår valfri varmrätt, färskt bröd, dryck, dagens sallad och efter-maten-kaffe

Mån-fredag 11-14:00

Slåttervägen 2, Solna 170 67


Psst! Är du intresserad i att boka bord?
Vi tar gärna emot bokningar kl.11:00 eller från kl.13:00 och framåt. Mellan kl.11:00 och 13:00 har vi drop-in i mån av plats. Mejla oss på kontakt@reimers.se för att boka!