VECKANS LUNCHMENY
VECKA
 39

MÅNDAG

Ungersk gulaschgryta med rödbetor och färskpotatis
Bakad torsk med betor, getostkräm och kokt färskpotatis

TISDAG

Oxbringa med pepparotsstuvade rotfrukter och senapssås
Vitlöksstekt kolja med rotfruktstomp, vitvinssås och spenatsallad

ONSDAG

Salviakryddad fläskkarré med rödvinssås, stekt potatis och cruditésallad
Stekt saltsill med löksås och kokt dillpotatis

TORSDAG

Ärtsoppa med fläsk, senap och hemmagjorda pannkakor
Ugnsbakad kummel med spetskål, smörsås och blomkålsstomp

FREDAG

Baconlindad köttfärslimpa med Karl-johansvampsås, potatismos och vinbärsgelé
Ångad kungsfisk med kaviarkräm, purjolöksstomp och fänkålscrudité


DAGENS SALLAD/SOPPA

Varje dag serveras även dagens soppa eller sallad. För mer info - ring restaurangen!


PRIS 120 SEK

I lunchpriset ingår valfri varmrätt, färskt bröd, dryck, dagens sallad och efter-maten-kaffe

MÅN-FRE 11-14:00

Vindragarvägen 16, Reimersholme