Lunchmeny v. 44

Måndag

Pepprig nötgryta med paprika, lök, zucchini och rostad potatis 

Örtbakad kummel med jordärtskockskroketter, vitvinssås och spenatsallad 

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk, rårörda lingon och äpple & kålsallad

Stekt sej med dillslungad potatis, grönärtscréme och pickles 

Onsdag

Pannbiff med stekt potatis, rödvinssås, örtcréme och stekt lök 

Ångad lubb med potatismos, citronsmörsås och grönkål 

Torsdag

Dragonbakade kycklinglår med kryddris och rostad vitlökssås 

Krämig fiskgryta med saffran, vitvin, rotfrukter, tomat och krutonger 

Fredag

Fläskschnitzel med rostad potatis, bearnaisesås och örtsallad

Västerbottenostgratinerad kummel med rostad potatis och gräslökscréme 


Veckans sallad

Sallad med inkokt lax, potatis, grönsaker och dill & citrusmajonnäs

Veckans vegetariska

Broccolibiff med rostad potatis, vitlökscréme och krispig grönkål


Pris 145:-

I lunchpriset ingår valfri varmrätt, färskt bröd, dagens sallad, dagens munsbit och efter-maten-kaffe

Mån-fredag 11-14:00

Slåttervägen 2, Solna 170 67


Psst! Är du intresserad i att boka bord?
Vi tar gärna emot bokningar kl.11:00 eller från kl.13:00 och framåt. Mellan kl.11:00 och 13:00 har vi drop-in i mån av plats. Mejla oss på kontakt@reimers.se för att boka!

För frågor gällande allergener och ursprungsland, vänligen kontakta oss.