Lunchmeny v. 38

Måndag

Viltskav med rotfrukter, champinjoner, potatismos och rårörda lingon

Dragonbakad kummel med rostad potatis, chilicréme och örtsallad 

Tisdag

Rimmad fläsklägg med rotmos, dijonsenapssky och persiljecréme 

Panerad sej med kokt potatis, currycréme och rostad morot 

Onsdag

Örtstekt kycklingfilé med ris, rostad vitlökssås och spenatsallad 

Ångad kapkummel med persiljerostad potatis, spenatsås och picklad rödlök 

Torsdag

Kryddig nötfärsbiff med stekt potatis, tomatsås och fetaostcréme

Skaldjursfylld flundra med potatismos och vitvinssmörsås 

Fredag

Fläskschnitzel med rostad potatis, svampsås och persilja 

Stekt kolja med kokt potatis, grönärtscréme och friterad panko 


Veckans sallad

Glasnudelsallad med chili och lime marinerad tunt skivad högrev, pak choi, blekselleri, grönsaker och sesamcréme

Veckans vegetariska

Ugnsbakad spettskål med rostad potatis, grönsaksbuljong, örtcréme och solrosfrön


Pris 145:-

I lunchpriset ingår valfri varmrätt, färskt bröd, dagens sallad, dagens munsbit och efter-maten-kaffe

Mån-fredag 11-14:00

Slåttervägen 2, Solna 170 67


Psst! Är du intresserad i att boka bord?
Vi tar gärna emot bokningar kl.11:00 eller från kl.13:00 och framåt. Mellan kl.11:00 och 13:00 har vi drop-in i mån av plats. Mejla oss på kontakt@reimers.se för att boka!

För frågor gällande allergener och ursprungsland, vänligen kontakta oss.