Lunchmeny v. 50

Måndag

Dragonrostad kycklinglår med rostad potatis, vitlöksyoghurt och rödvinssås

Ångad kummel med pumpa, rödbetor, kapris, brynt smör och potatismos

Tisdag

Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och rårrörda lingon

Pankopanerad sej med kokt potatis, currymajonnäs och rostade solrosfrön 

Onsdag

Lågbakad flankstek med potatisgratäng, löksky och örtsallad

Persiljebakad uer med timjanrostad potatis och vitvinssås 

Torsdag

Pannbiff med rostad potatis, rostad vitlökssås och tomatsallad med fetaost 

Dillstekt kolja med gratinerad potatis och gräslökssås 

Fredag

Fläskschnitzel med rostad potatis, steksky och Café de Paris smör

Kavringsbakad kummel med örtris, tomatragu och mandelpotatischips 


Veckans sallad

Glasnudelsallad med grönsaker, sojabönor, friterad kyckling och chilicréme

Veckans vegetariska

Kryddrostad tofu med stekt ris, soyacréme och grönsaksbuljong


Pris 145:-

I lunchpriset ingår valfri varmrätt, färskt bröd, dagens sallad, dagens munsbit och efter-maten-kaffe

Mån-fredag 11-13:30

Slåttervägen 2, Solna 170 67


Psst! Är du intresserad i att boka bord?
Vi tar gärna emot bokningar kl.11:00 eller från kl.13:00 och framåt. Mellan kl.11:00 och 13:00 har vi drop-in i mån av plats. Mejla oss på kontakt@reimers.se för att boka!

För frågor gällande allergener och ursprungsland, vänligen kontakta oss.