Lunchmeny v. 46

Måndag

Älggryta med rotfrukter, champinjoner, timjan och potatismos 

Ångad sej med stuvad spenat, kokt potatis och solrosfrön 

Tisdag

Chilibakad fläsksida med rostad potatis, örtcréme och rödvinssås 

Örtstekt kummel med ris, tomatsås och vitlökscréme 

Onsdag

Pankopanerade kycklinglår med örtris, ratatouille och vitlöksfärskost

Senapsstekt strömming med potatismos, rårörda lingon och brynt örtsmör 

Torsdag

Kalvfärsbiff med rostad potatis, dijonsenapssås och friterad lök

Olivöverbakad sej med rotfruktsstomp och vitvinssås 

Fredag

Fläskschnitzel med råstekt potatis, soltorkadtomatsmör och skysås

Dillbakad sej med pepparrotsstuvad potatis och pankokrisp 


Veckans sallad

Sallad med pepparbakad rostas, picklade grönsaker och dressing på Grana Padano & vitlök

Veckans vegetariska

Bakad spettskål med örttryffelmajonnäs, rostad potatis och pumpakärnor


Pris 145:-

I lunchpriset ingår valfri varmrätt, färskt bröd, dagens sallad, dagens munsbit och efter-maten-kaffe

Mån-fredag 11-13:30

Slåttervägen 2, Solna 170 67


Psst! Är du intresserad i att boka bord?
Vi tar gärna emot bokningar kl.11:00 eller från kl.13:00 och framåt. Mellan kl.11:00 och 13:00 har vi drop-in i mån av plats. Mejla oss på kontakt@reimers.se för att boka!

För frågor gällande allergener och ursprungsland, vänligen kontakta oss.