Tidigare fredagskassar

Vecka 41
Varmrätt Vilt "bourguignon" med skogschampinjon, stekt bacon, syltlök, rödvin, tryffelpotatispuré och persilja
Efterrätt Jordgubbsmousse med Reimers sandkaka och myltade blåbär

Vecka 40
Varmrätt Havets wallenbergare med västerbottenost, örtpotatispuré, grönärtskräm, dill och citronsmörsås
Efterrätt Brynt smörkaka med blåbärskompott, maräng och vaniljkräm

Vecka 39
Varmrätt Nattbakad fläskytterfilé från svenska gårdar med hasselbackspotatis, smörad rödvinssky och vitlöksstekta haricots verts
Efterrätt Vit chokladmousse med rabarberkräm och rostad kokos

Vecka 38
Varmrätt Halstrad gösfilé med pepparrot, smörsås, senapspicklad fänkål, dillslungad potatis och gräslöksolja
Efterrätt Stekt sockerkaka med äppelkräm, kardemumma och maräng

Vecka 37
Varmrätt Svamp och ricottafylld cannelloni med rostad kycklingbröst, smörad tomatsås och salsa verde
Efterrätt Mjölkchokladkräm med rårörda bär och havresmulor

Vecka 36
Varmrätt Fish n' chips med friterad klyftpotatis, maltvinäger och pickles majonnäs
Efterrätt Vaniljkräm med citrus, bakat äpple och knäckig smuldeg

Vecka 35
- Reimers bondbröd med örtfärskost
- Föboknäcke med vispat brynt smör
- Egenkokta kräftor med krondill, ljus lager och schalottenlök (7st)
- Västerbottenpaj med purjolök
- Färskpotatis med brynt smör, creme fraiche och gräslök
- Grönsallad med syrad rödlök och surdegskrutonger
- Reimers bondbröd med örtfärskost
- Föboknäcke med vispat brynt smör
- Egenkokta kräftor med krondill, ljus lager och schalottenlök (7st)
- Västerbottenpaj med purjolök
- Färskpotatis med brynt smör, creme fraiche och gräslök
- Grönsallad med syrad rödlök och surdegskrutonger
Efterrätt Vaniljkräm med myltade jordgubbar, havrecrumble och kardemummagrädde

Vecka 34
Varmrätt Pankopanerad kycklinglårfilé med sweet chili, broccoli, sesamstekt svamp, glasnudlar, sojadipp och koriander
Efterrätt Limepannacotta med kokoscrumble, citronmeliss och färska bär

Vecka 33
Varmrätt Klassisk Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor, schalottenlök och skirat smör
Efterrätt Brynt smörkaka med rabarberkompott, lättvispad vaniljgrädde och rostat bovete

Vecka 32
Varmrätt Brässerad fläsksida med palsternackspuré, rödvinssky med smak av äpple och friterad jordärtskocka
Efterrätt Mjölkchokladmousse med saltkola, inkokta rabarber, citronmeliss och havresmulor

Vecka 31
Varmrätt Vitlöksstekt fläskkarré med morotspuré, grillad broccoli, steksky och portabellosvamp
Efterrätt Vispad cheesecakekräm med havresmulor, myltade hallon och citronmeliss

Vecka 30
Varmrätt Citronstekt kycklinglår med bakade morötter, sesamkräm, örtstekt panko och shisoblad
Efterrätt Rabarberkompott med vaniljkräm, rostad bovete och oxalis

Vecka 29
Varmrätt Kryddbakad högrev med misomajonnäs, brödkrisp, broccoli och rostade sesamfrön
Efterrätt Chokladkaka med inkokt rabarber, vaniljgrädde och karamelliserade frön

Vecka 28
Varmrätt Schnitzel Cordon Bleu med lagrad ost, rökt skinka, stekt potatis, gröna ärtor och rödvinssky
Efterrätt Salt karamellmousse med fläderinkokt rabarber, rostad kokos och citronmeliss

Vecka 27
Varmrätt Färsk Gnocchi med krämig svamp, soltorkad tomat, dragonbakade kycklinglår, lagrad ost och bladspenat
Efterrätt Limemarinerade jordgubbar med smörstekt sockerkaka, laktrisgrädde och rostad mandel

Vecka 26
Varmrätt Ramslöksstekt torskrygg med färskpotatissallad, silverlök, rädisa, brynt smör och pepparrotskräm
Efterrätt Marängbotten med vispad körsbärspannacotta, vaniljkräm och citronmeliss

Vecka 25
Varmrätt Risotto med skaldjur, grön sparris, vitt vin, brynt smör och grana padano
Efterrätt Vit chokladpannacotta med passionsfrukt och kokoscrumble

Vecka 24
Varmrätt Grillat majskycklingbröst med salsa verde, rostad majssalsa, palsternacka, stektsky och örter
Efterrätt Kokosmousse med inkokta körsbär, rostat bovete och oxalis

Vecka 23
Varmrätt Smörstekt havsabborre, romescosås, blomkål, broccoli, forellrom och kavringssmulor
Efterrätt Brynt smörkaka med färska jordgubbar och lättvispad kardemummagrädde

Vecka 22
Varmrätt Tryffelfärserad gårdskyckling med smörad dragonsky, honungsbakade morötter och grönkålschips
Efterrätt Rabarberkaka med vaniljsås och lättvispad grädde

Vecka 21
Kristihimmelsfärds meny
Förrätt Sparrissallad med ramslökskräm, surdegskrutonger, räkor och dill
Varmrätt Halstrad lax med sandefjordssås, forellrom, gräslök och sommarprimörer
Efterrätt Mjölkchokladmousse med inkokta päron, rostad bovete och krossad maräng

Vecka 20
Varmrätt Ljummen kalvrostbiff med potatisgratäng, västerbottenost, rödvinssky och haricots verts
Efterrätt Vaniljkräm med rabarberkompott och havrecrumble

Vecka 19
Varmrätt Klassisk Wallenbergare med lökfrästa gröna ärtor, potatispuré, brynt smör, rårörda lingon och persilja
Efterrätt Vit chokladmousse med karamelliserad annanas och rostad mandel

Vecka 18
Varmrätt Timjanbakad ryggbiff med klyftpotatis, pepparsky, café de paris smör och vitlöksfrästa haricots verts
Efterrätt Gräddfilspannacotta med mangomousse och karamelliserade solrosfrön/kokos

Vecka 17
Varmrätt Rödvinsbrässerad högrev med potatisterrin, madeirasky, tryffelcremé och sotad silverlök
Efterrätt Äppelkaka på svenska äpplen, mandelmassa, vaniljgrädde och rostad mandel