Tidigare fredagskassar

Vecka 30

Varmrätt Citronstekt kycklinglår med bakade morötter, sesamkräm, örtstekt panko och shisoblad

Efterrätt Rabarberkompott med vaniljkräm, rostad bovete och oxalis

Vecka 29

Varmrätt Kryddbakad högrev med misomajonnäs, brödkrisp, broccoli och rostade sesamfrön

Efterrätt Chokladkaka med inkokt rabarber, vaniljgrädde och karamelliserade frön 

Vecka 28

Varmrätt Schnitzel Cordon Bleu med lagrad ost, rökt skinka, stekt potatis, gröna ärtor och rödvinssky

Efterrätt Salt karamellmousse med fläderinkokt rabarber, rostad kokos och citronmeliss 

Vecka 27

Varmrätt Färsk Gnocchi med krämig svamp, soltorkad tomat, dragonbakade kycklinglår, lagrad ost och bladspenat

Efterrätt Limemarinerade jordgubbar med smörstekt sockerkaka, laktrisgrädde och rostad mandel 

Vecka 26

Varmrätt Ramslöksstekt torskrygg med färskpotatissallad, silverlök, rädisa, brynt smör och pepparrotskräm

Efterrätt Marängbotten med vispad körsbärspannacotta, vaniljkräm och citronmeliss 

Vecka 25

Varmrätt Risotto med skaldjur, grön sparris, vitt vin, brynt smör och grana padano

Efterrätt Vit chokladpannacotta med passionsfrukt och kokoscrumble

Vecka 24

Varmrätt Grillat majskycklingbröst med salsa verde, rostad majssalsa, palsternacka, stektsky och örter

Efterrätt Kokosmousse med inkokta körsbär, rostat bovete och oxalis

Vecka 23

Varmrätt Smörstekt havsabborre, romescosås, blomkål, broccoli, forellrom och kavringssmulor

Efterrätt Brynt smörkaka med färska jordgubbar och lättvispad kardemummagrädde

Vecka 22

Varmrätt Tryffelfärserad gårdskyckling med smörad dragonsky, honungsbakade morötter och grönkålschips

Efterrätt Rabarberkaka med vaniljsås och lättvispad grädde

Vecka 21

Kristihimmelsfärds meny
Förrätt Sparrissallad med ramslökskräm, surdegskrutonger, räkor och dill

Varmrätt Halstrad lax med sandefjordssås, forellrom, gräslök och sommarprimörer

Efterrätt Mjölkchokladmousse med inkokta päron, rostad bovete och krossad maräng

Vecka 20

Varmrätt Ljummen kalvrostbiff med potatisgratäng, västerbottenost, rödvinssky och haricots verts

Efterrätt Vaniljkräm med rabarberkompott och havrecrumble

Vecka 19

Varmrätt Klassisk Wallenbergare med lökfrästa gröna ärtor, potatispuré, brynt smör, rårörda lingon och persilja

Efterrätt Vit chokladmousse med karamelliserad annanas och rostad mandel

Vecka 18

Varmrätt Timjanbakad ryggbiff med klyftpotatis, pepparsky, café de paris smör och vitlöksfrästa haricots verts

Efterrätt Gräddfilspannacotta med mangomousse och karamelliserade solrosfrön/kokos

Vecka 17

Varmrätt Rödvinsbrässerad högrev med potatisterrin, madeirasky, tryffelcremé och sotad silverlök

Efterrätt Äppelkaka på svenska äpplen, mandelmassa, vaniljgrädde och rostad mandel