Tidigare fredagskassar

Vecka 40

Varmrätt Havets wallenbergare med västerbottenost, örtpotatispuré, grönärtskräm, dill och citronsmörsås

Efterrätt Brynt smörkaka med blåbärskompott, maräng och vaniljkräm

Vecka 39

Varmrätt Nattbakad fläskytterfilé från svenska gårdar med hasselbackspotatis, smörad rödvinssky och vitlöksstekta haricots verts

Efterrätt Vit chokladmousse med rabarberkräm och rostad kokos

Vecka 38

Varmrätt Halstrad gösfilé med pepparrot, smörsås, senapspicklad fänkål, dillslungad potatis och gräslöksolja

Efterrätt Stekt sockerkaka med äppelkräm, kardemumma och maräng

Vecka 37

Varmrätt Svamp och ricottafylld cannelloni med rostad kycklingbröst, smörad tomatsås och salsa verde

Efterrätt Mjölkchokladkräm med rårörda bär och havresmulor

Vecka 36

Varmrätt Fish n' chips med friterad klyftpotatis, maltvinäger och pickles majonnäs

Efterrätt Vaniljkräm med citrus, bakat äpple och knäckig smuldeg

Vecka 35

  • Reimers bondbröd med örtfärskost
  • Föboknäcke med vispat brynt smör
  • Egenkokta kräftor med krondill, ljus lager och schalottenlök (7st)
  • Västerbottenpaj med purjolök
  • Färskpotatis med brynt smör, creme fraiche och gräslök
  • Grönsallad med syrad rödlök och surdegskrutonger

Efterrätt Vaniljkräm med myltade jordgubbar, havrecrumble och kardemummagrädde

Vecka 34

Varmrätt Pankopanerad kycklinglårfilé med sweet chili, broccoli, sesamstekt svamp, glasnudlar, sojadipp och koriander

Efterrätt Limepannacotta med kokoscrumble, citronmeliss och färska bär 

Vecka 33

Varmrätt Klassisk Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor, schalottenlök och skirat smör

Efterrätt Brynt smörkaka med rabarberkompott, lättvispad vaniljgrädde och rostat bovete

Vecka 32

Varmrätt Brässerad fläsksida med palsternackspuré, rödvinssky med smak av äpple och friterad jordärtskocka

Efterrätt Mjölkchokladmousse med saltkola, inkokta rabarber, citronmeliss och havresmulor

Vecka 31

Varmrätt Vitlöksstekt fläskkarré med morotspuré, grillad broccoli, steksky och portabellosvamp

Efterrätt Vispad cheesecakekräm med havresmulor, myltade hallon och citronmeliss

Vecka 30

Varmrätt Citronstekt kycklinglår med bakade morötter, sesamkräm, örtstekt panko och shisoblad

Efterrätt Rabarberkompott med vaniljkräm, rostad bovete och oxalis

Vecka 29

Varmrätt Kryddbakad högrev med misomajonnäs, brödkrisp, broccoli och rostade sesamfrön

Efterrätt Chokladkaka med inkokt rabarber, vaniljgrädde och karamelliserade frön 

Vecka 28

Varmrätt Schnitzel Cordon Bleu med lagrad ost, rökt skinka, stekt potatis, gröna ärtor och rödvinssky

Efterrätt Salt karamellmousse med fläderinkokt rabarber, rostad kokos och citronmeliss 

Vecka 27

Varmrätt Färsk Gnocchi med krämig svamp, soltorkad tomat, dragonbakade kycklinglår, lagrad ost och bladspenat

Efterrätt Limemarinerade jordgubbar med smörstekt sockerkaka, laktrisgrädde och rostad mandel 

Vecka 26

Varmrätt Ramslöksstekt torskrygg med färskpotatissallad, silverlök, rädisa, brynt smör och pepparrotskräm

Efterrätt Marängbotten med vispad körsbärspannacotta, vaniljkräm och citronmeliss 

Vecka 25

Varmrätt Risotto med skaldjur, grön sparris, vitt vin, brynt smör och grana padano

Efterrätt Vit chokladpannacotta med passionsfrukt och kokoscrumble

Vecka 24

Varmrätt Grillat majskycklingbröst med salsa verde, rostad majssalsa, palsternacka, stektsky och örter

Efterrätt Kokosmousse med inkokta körsbär, rostat bovete och oxalis

Vecka 23

Varmrätt Smörstekt havsabborre, romescosås, blomkål, broccoli, forellrom och kavringssmulor

Efterrätt Brynt smörkaka med färska jordgubbar och lättvispad kardemummagrädde

Vecka 22

Varmrätt Tryffelfärserad gårdskyckling med smörad dragonsky, honungsbakade morötter och grönkålschips

Efterrätt Rabarberkaka med vaniljsås och lättvispad grädde

Vecka 21

Kristihimmelsfärds meny
Förrätt Sparrissallad med ramslökskräm, surdegskrutonger, räkor och dill

Varmrätt Halstrad lax med sandefjordssås, forellrom, gräslök och sommarprimörer

Efterrätt Mjölkchokladmousse med inkokta päron, rostad bovete och krossad maräng

Vecka 20

Varmrätt Ljummen kalvrostbiff med potatisgratäng, västerbottenost, rödvinssky och haricots verts

Efterrätt Vaniljkräm med rabarberkompott och havrecrumble

Vecka 19

Varmrätt Klassisk Wallenbergare med lökfrästa gröna ärtor, potatispuré, brynt smör, rårörda lingon och persilja

Efterrätt Vit chokladmousse med karamelliserad annanas och rostad mandel

Vecka 18

Varmrätt Timjanbakad ryggbiff med klyftpotatis, pepparsky, café de paris smör och vitlöksfrästa haricots verts

Efterrätt Gräddfilspannacotta med mangomousse och karamelliserade solrosfrön/kokos

Vecka 17

Varmrätt Rödvinsbrässerad högrev med potatisterrin, madeirasky, tryffelcremé och sotad silverlök

Efterrätt Äppelkaka på svenska äpplen, mandelmassa, vaniljgrädde och rostad mandel