Aktuellt

Nyår närmar sig och vad låter bättre än att spendera dagen med närmsta familj och slippa att tänka på matlagning?

Konceptet Afternoon Tea visade sig att vara väldigt uppskattat av våra gäster vilket gläder oss, samt togs emot väl även av de som inte hade möjlighet att delta vid första tillfället. Vi har därför beslutat att ta fram ett nytt datum och bjuda in till Afternoon Tea ännu en gång, denna gång något julinspirerat.

Den 13 december är det äntligen Lucia, något som vi på Reimers såklart firar med saftiga saffransbullar!

Julen närmar sig och vad låter bättre än att spendera dagen med närmsta familj och slippa att tänka på matlagning?

Varje dag dricks det över 20 miljoner koppar te bara i London. Till många av dem serveras det något ätbart, åtminstone så länge det går under namnet afternoon tea. Ritualen härstammar från 1840 då hertiginnan Anna av Bedford gjorde sitt småätande mellan målen till en högtid.

Den 4 oktober är det äntligen Kanelbullens dag, något som vi på Reimers vill fira!

Mellan den 25-29 juli håller vi sommarstängt.
Vi öppnar upp som vanligt igen den 1 augusti.

Reimers Café och Catering har tagit fram årets Påskmeny!
En meny framtagen för dig som vill ta vara på helgen och slippa all planering och trängsel i butikerna. Få istället tid över för något du tycker är kul - som att sträcktitta på din favoritserie eller lägga det där pusslet som ni aldrig blir klara med?

Alla <3 dag närmar sig och vad låter bättre än att beställa en färdigkombinerad trerättersmeny att dela med din käraste, eller varför inte hela familjen?

Den 1 mars är det äntligen Fettisdagen, dagen vi unnar oss en eller fler hemgjorda semlor!
Reimers är inne i semmelyran och gör sig redo för fettisdagen med klassiska semlor innehållande kardemumma, mandelmassa med saltrostade mandlar och lättvispad vaniljgrädde.