Aktuellt

Alla <3 dag närmar sig och vad låter bättre än att beställa en färdigkombinerad trerättersmeny att dela med din käraste, eller varför inte hela familjen?

Sommarmeny

29.06.2020

Från och med vecka 27, fram till början av augusti går vi över till en sommarmeny bestående av en dagens rätt, en veckans rätt och en dagens sallad.

Midsommarmeny

16.06.2020

På midsommarafton kommer Reimers Café och Catering hålla stängt.
Det hindrar oss inte från att erbjuda hemleverans av en festlig måltid denna vecka. Våra kockar har kombinerat en härlig säsongsanpassad meny för dig eller hela familjen att beställa hem tills på torsdag 18/7.

Inför Kristi himmelsfärdsdag 21/5 har vi tagit fram en trerättersmeny för dig eller hela familjen att beställa hem. Menyn kostar 219kr per person och består av:

Fredagskassen!

06.05.2020

Under rådande tider har vi tagit fram konceptet Fredagskassen. Varje fredag kombinerar våra kockar en smaklig fredagsmiddag för dig och familjen som levereras varm hem till din dörr. Det ända du behöver göra är att öppna dörren och duka upp för en trevlig middag!

Vi kan inte med ord förklara hur värmande det har varit att se så många som har velat vara med och bidra till insamlingen av måltider till samhällets hjältar - Vårdpersonalen! Tillsammans har vi lyckats skrapa ihop 100 måltider till ett värde av 8000kr.

Reimers Café och Catering vill hjälpa till med det vi kan i rådande situation med smittspridning av Covid-19 i Stockholm och har därför valt att starta en insamling av måltider till vården i Stockholm!